Hjem 2018

retthejm-05

Bli med på årets bolighappening 2019!

Årets DITT HJEM ble en suksess og vi er i gang med å planlegge neste år. Følg med på denne siden her for å holde deg oppdatert på hva som skjer fremover. Billetter for 2019 vil legges ut i starten av oktober.

Send en mail til live.norge@egmont.com om du ønsker å få informasjon når billetter er tilgjengelig.

Her er noen bilder fra årets arrangement. Programmet neste år blir like spennende, om ikke mer:

Nedenfor ser du programmet som var i 2018.

retthejm-30
Stylistens hemmeligheter

Tone Kroken

Tone er stylist og medeier i Lazydays, og hun er en hyppig bruk stylist i flere av våre interiørmagasiner. Tone er opptatt av å lage fine stemninger, og et hjem uten personlighet og sjel er for henne et veldig trist hjem. Hun gleder seg til å lære bort de beste tispene sine! Foto: Yvonne Wilhelmsen

retthejm-24
INTERIØRTRENDER

Christine Hærra

Christine vil vise oss det siste innen interiørtrender for 2018. Hun er interiørdesigner og stylist, og er opptatt av kvalitet, vakre farger og tekstiler. Hun har blant annet jobbet med store merkevarer som Csoap og Fargerike.
Foto: Sveinung Bråthen

retthejm-23
INNREDNING

Jon Eliason

Jon vil snakke om «Ingen innredning er den andre lik!». Han tar for seg prosessen fra ide til ferdig innredning, basert på kundens unike identitet. Jon er senior designer og kreativ leder, og er kjent fra TV2-serien Tid for Hjem. Han har jobbet med kjente merkevarer som Ikea, Ahlens, Sagaform og Kosta Boda.

retthejm-33
Sofaprat

Tina Leqvamb fra BoNaturlig

Tina jobber som stylist og interiørveileder i eget firma, Bo Naturlig. Hun jobber til daglig med stylingoppdrag for magasiner og eiendomsmeglere, samt interiørveiledning for privatpersoner. I sofapraten vil hun dele av sin erfaring og kunnskap.

retthejm-31
Bokvalitet

Bjørnar Johnsen

Våre interiørmagasiner har lange tradisjoner for å snakke om bo- og boligkvalitet. DITT HJEM 2018, starter dagen med nettopp dette temaet. Bjørnar Johnsen fra Oslo House er utdannet sivilarkitekt har lang erfaring innen bolig- og byutvikling. Han vil se på boligen isolert sett og sett i sammenheng med bygget, nærområdet og byen.

retthejm-20
FARGER

Dagny Thurmann-Moe

Dagny vil snakke om «Hvordan velger du farger til et rom». Dagny er en pådriver for økt bevissthet og målrettet bruk av farge, og i 2017 ga hun ut boken «Farger til folket!». Hun vil snakke om verdien av riktig fargebruk innenfor interiør, og gi mange nye ideer.

Foto: cappelen damm / farger til folket / anja ka

retthejm-10
TAPETER

Hanna Wendelbo

Hanna er formgiver med spesialkompetanse innen mønsterdesign, og har et bankende hjerte for blomster og organiske former. Organiske former er sterkt representert i trendbildet akkurat nå, og Hanna vil gi oss «behind-the-scenes» fra sitt arbeid som tapetmaler for Borge tapeter.

retthejm-26
BILDER OG INSPIRASJON

Jorunn Tharaldsen

Jorunn (Interiørfotograf og trendekspert) vil snakke om «inspirasjon i vakre bilder» og boken «DUSTY». «DUSTY» farger preger trendbildet akkurat nå, både innen mote og design/interiør. Slike dusty nyanser dukker opp i trendbildet med jevne mellomrom, og for å fange disse fargene har Jorunn og Maria reist langt, både geografisk og historisk.

retthejm-25
BILDER OG INSPIRASJON

Maria Horgen

Maria er interiørarkitekt og medforfatter av boken "Dusty". Hun vil sammen med Jorunn snakke om "Inspirasjon i vakre bilder"

retthejm-16
DITT NYE UTEROM - MINE BESTE TIPS

Kjersti Bergersen

Drømmer du om den ultimate plass for ren nytelse av norsk sommer i hagen din? Eller om å kunne bruke den bittelille plassen du har ved inngangsdøren, balkongen eller i bakgården? Kjersti Bergesen gir deg sine beste tips om hvordan skape inspirerende bruksvennlige hagerom.

- Det handler om å bestemme seg. Om å bestemme seg for at denne kroken/ hagen/ balkongen skal bli mitt paradis. Kanskje har den ikke alt du ønsker deg, men du kan alltid tilføre noe som vil gjøre deg glad, sier Kjersti Bergesen.

retthejm-09
SOFAPRAT

Kriss Daatland

Går du med planer om å oppgradere stuen, friske opp soverommet eller kanskje bytte ut kjøkkenet? Som deltaker på DITT HJEM 2018 kan du søke hjelp hos Bonytthjelpen, og vi vil ta opp utvalgte problemer og løsningsforslag i SOFA-praten.

retthejm-08
KONFERANSIER

Siri Kristiansen

Dagens konferansier er Siri Kristiansen fra Lørdagsrådet/Rådet i NRK. Hun vil geleide oss gjennom dagen.

retthejm-34
Baderomstrender

Helle Tjaberg

Redaksjonssjef i Maison Interiør
Foto: Charlotte Wiig

Samarbeidspartnere

Bodum kommer på DITT HJEM 2018, og alle som kommer på arrangementet 21. april får en Travel Mug i de nyeste fargene. Har du ikke kjøpt billett? Bli med på Årets interiørdag du også!

retthejm-11
retthejm-12
retthejm-13
retthejm-17
retthejm-27
retthejm-22
retthejm-18
retthejm-28
retthejm-29
retthejm-19
retthejm-35
retthejm-36
retthejm-32
retthejm-40
retthejm-39
retthejm-38

Inspirasjon i foajeområdet - shopping og gode tilbud

Om oss

DITT HJEM 2018 arrangeres av Egmont Publishing. Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Egmont står bak interiørmagasinene Bonytt, Maison Interiør, rom123, Lev Landlig, Boligdrøm og Hytteliv. All inspirasjonen du får fra interiørmagasinene, vil du få LIVE på Folketeateret i Oslo. Ved å levendegjøre Egmonts merkevarer gir vi leserne våre fantastiske opplevelser med inspirasjon, kunnskap og underholdning gjennom innhold av høy kvalitet.

Unn deg en lørdag med masse inspirasjon!