Få masse inspirasjon!

Lørdag 21. april inviteres du til en interiørdag fylt med inspirasjon og aktuelle interiørtrender.
Dagen gir deg de beste og mest kreative ideene til et personlig og tidsriktig hjem. All inspirasjonen du får fra interiørmagasinene, vil du få LIVE på Folketeateret i Oslo. Dette blir en dag fylt med tips og ideer!

Det vil bli Inspirerende foredrag fra de beste i bransjen, «sofaprat» og underholdning.

 

Spennende og lærerike foredrag med

retthejm-24
INTERIØRTRENDER

Christine Hærra

Christine vil vise oss det siste innen interiørtrender for 2018. Hun er interiørdesigner og stylist, og er opptatt av kvalitet, vakre farger og tekstiler. Hun har blant annet jobbet med store merkevarer som Csoap og Fargerike.

Foto: Sveinung Bråthen

retthejm-23
INNREDNING

Jon Eliason

Jon vil snakke om «Ingen innredning er den andre lik!». Han tar for seg prosessen fra ide til ferdig innredning, basert på kundens unike identitet. Jon er senior designer og kreativ leder, og er kjent fra TV2-serien Tid for Hjem. Han har jobbet med kjente merkevarer som Ikea, Ahlens, Sagaform og Kosta Boda.

retthejm-20
FARGER

Dagny Thurmann-Moe

Dagny vil snakke om «Hvordan velger du farger til et rom». Dagny er en pådriver for økt bevissthet og målrettet bruk av farge, og i 2017 ga hun ut boken «Farger til folket!». Hun vil snakke om verdien av riktig fargebruk innenfor interiør, og gi mange nye ideer.

Foto: cappelen damm / farger til folket / anja ka

retthejm-10
TAPETER

Hanna Wendelbo

Hanna er formgiver med spesialkompetanse innen mønsterdesign, og har et bankende hjerte for blomster og organiske former. Organiske former er sterkt representert i trendbildet akkurat nå, og Hanna vil gi oss «behind-the-scenes» fra sitt arbeid som tapetmaler for Borge tapeter.

retthejm-26
BILDER OG INSPIRASJON

Jorunn Tharaldsen

JORUNN (INTERIØRFOTOGRAF OG TRENDEKSPERT) VIL SNAKKE OM «INSPIRASJON I VAKRE BILDER» OG BOKEN «DUSTY». «DUSTY» farger preger trendbildet akkurat nå, både innen mote og design/interiør. Slike dusty nyanser dukker opp i trendbildet med jevne mellomrom, og for å fange disse fargene har Jorunn og Maria reist langt, både geografisk og historisk.

retthejm-25
BILDER OG INSPIRASJON

Maria Horgen

Maria er interiørarkitekt og medforfatter av boken "Dusty". Hun vil sammen med Jorunn snakke om "Inspirasjon i vakre bilder"

retthejm-16
UTEROM

Kjersti Bergersen

Kjersti Bergersen kjent fra Tid for Hjem på TV2 vil viser oss større og mindre prosjekter som omhandler Uterom. Kjersti er spesielt opptatt av soner vi kan skape i uterommet.

retthejm-09
SOFAPRAT

Kriss Daatland

Går du med planer om å oppgradere stuen, friske opp soverommet eller kanskje bytte ut kjøkkenet? Som deltaker på DITT HJEM 2018 kan du søke hjelp hos Bonytthjelpen, og vi vil ta opp utvalgte problemer og løsningsforslag i SOFA-praten.

retthejm-08
KONFERANSIER

Siri Kristiansen

Dagens konferansier er SIRI KRISTIANSEN fra Lørdagsrådet/Rådet i NRK. Hun vil geleide oss gjennom dagen.

Inspirasjon fra boken Dusty

Inspirasjon fra dagnyfargestudio.no

Unn deg en lørdag med masse inspirasjon! De første tohundre som melder seg på får to lysestaker fra Wik og Walsøe.

© Copyright Ditt Hjem 2018. Powered by Media Performance. All rights reserved.