Program

Få masse inspirasjon!

 

Det vil bli Inspirerende foredrag fra de beste i bransjen, «sofaprat» og underholdning.

Program

Kl. 09.00

Dørene åpnes: Shopping, inspirasjon og mingling i foajeområdet

Kl. 10.00 – 11.55

Inspirasjonsforedrag i salen:
Den første delen vil ta for seg bokvalitet, interiørtrender og farger.
Bokvalitet med Bjørnar Johnsen
Årets interiørtrender med Christine Hærra
Slik velger du farger til et rom med Dagny Thurmann-Moe

Kl. 11.55 - 12.40

Pause med lunsj og shoppingmuligheter

Kl. 12.40 – 14.45

Inspirasjonsforedrag i salen:
Den andre delen vil ta for seg innredning, sofaprat med Bonytthjelpen og inspirasjon i både bilder og tapet.
Hvordan finne inspirasjon – fra den nye boken Dusty med Maria Horgen og Jorunn Tharaldsen
Fra ide til ferdig innredning med Jon Eliason
Sofaprat med Bonytthjelpen-light. Konferansier Siri Kristiansen vil lede denne sofapraten og flere eksperter vil sitte i sofaen klar til å gi interiørråd. Du møter blant annet Bonytts redaktør Kriss Daatland og Tina Leqvamb fra BoNaturlig.
Tapeter og farger med Hanna Wendelbo

Kl. 14.45 – 15.25

Pause med mulighet for shopping, inspirasjon og rådgivning i foajeområdet

Kl. 15.25 – 17.00

Inspirasjonsforedrag i salen:
Den tredje delen vil ta for seg styling, og uterom. Her vil du også få de siste tipsene innen baderomstrender.
Baderomstrender med Helle Tjaberg
Stylistens hemmeligheter med Tone Kroken
Ditt nye uterom – mine beste tips med Kjersti Bergersen

Spennende og lærerike foredrag med

retthejm-30
Stylistens hemmeligheter

Tone Kroken

Tone er stylist og medeier i Lazydays, og hun er en hyppig bruk stylist i flere av våre interiørmagasiner. Tone er opptatt av å lage fine stemninger, og et hjem uten personlighet og sjel er for henne et veldig trist hjem. Hun gleder seg til å lære bort de beste tispene sine! Foto: Yvonne Wilhelmsen

retthejm-24
INTERIØRTRENDER

Christine Hærra

Christine vil vise oss det siste innen interiørtrender for 2018. Hun er interiørdesigner og stylist, og er opptatt av kvalitet, vakre farger og tekstiler. Hun har blant annet jobbet med store merkevarer som Csoap og Fargerike.
Foto: Sveinung Bråthen

retthejm-23
INNREDNING

Jon Eliason

Jon vil snakke om «Ingen innredning er den andre lik!». Han tar for seg prosessen fra ide til ferdig innredning, basert på kundens unike identitet. Jon er senior designer og kreativ leder, og er kjent fra TV2-serien Tid for Hjem. Han har jobbet med kjente merkevarer som Ikea, Ahlens, Sagaform og Kosta Boda.

retthejm-33
Sofaprat

Tina Leqvamb fra BoNaturlig

Tina jobber som stylist og interiørveileder i eget firma, Bo Naturlig. Hun jobber til daglig med stylingoppdrag for magasiner og eiendomsmeglere, samt interiørveiledning for privatpersoner. I sofapraten vil hun dele av sin erfaring og kunnskap.

retthejm-31
Bokvalitet

Bjørnar Johnsen

Våre interiørmagasiner har lange tradisjoner for å snakke om bo- og boligkvalitet. DITT HJEM 2018, starter dagen med nettopp dette temaet. Bjørnar Johnsen fra Oslo House er utdannet sivilarkitekt har lang erfaring innen bolig- og byutvikling. Han vil se på boligen isolert sett og sett i sammenheng med bygget, nærområdet og byen.

retthejm-20
FARGER

Dagny Thurmann-Moe

Dagny vil snakke om «Hvordan velger du farger til et rom». Dagny er en pådriver for økt bevissthet og målrettet bruk av farge, og i 2017 ga hun ut boken «Farger til folket!». Hun vil snakke om verdien av riktig fargebruk innenfor interiør, og gi mange nye ideer.

Foto: cappelen damm / farger til folket / anja ka

retthejm-10
TAPETER

Hanna Wendelbo

Hanna er formgiver med spesialkompetanse innen mønsterdesign, og har et bankende hjerte for blomster og organiske former. Organiske former er sterkt representert i trendbildet akkurat nå, og Hanna vil gi oss «behind-the-scenes» fra sitt arbeid som tapetmaler for Borge tapeter.

retthejm-26
BILDER OG INSPIRASJON

Jorunn Tharaldsen

Jorunn (Interiørfotograf og trendekspert) vil snakke om «inspirasjon i vakre bilder» og boken «DUSTY». «DUSTY» farger preger trendbildet akkurat nå, både innen mote og design/interiør. Slike dusty nyanser dukker opp i trendbildet med jevne mellomrom, og for å fange disse fargene har Jorunn og Maria reist langt, både geografisk og historisk.

retthejm-25
BILDER OG INSPIRASJON

Maria Horgen

Maria er interiørarkitekt og medforfatter av boken "Dusty". Hun vil sammen med Jorunn snakke om "Inspirasjon i vakre bilder"

retthejm-16
DITT NYE UTEROM - MINE BESTE TIPS

Kjersti Bergersen

Drømmer du om den ultimate plass for ren nytelse av norsk sommer i hagen din? Eller om å kunne bruke den bittelille plassen du har ved inngangsdøren, balkongen eller i bakgården? Kjersti Bergesen gir deg sine beste tips om hvordan skape inspirerende bruksvennlige hagerom.

- Det handler om å bestemme seg. Om å bestemme seg for at denne kroken/ hagen/ balkongen skal bli mitt paradis. Kanskje har den ikke alt du ønsker deg, men du kan alltid tilføre noe som vil gjøre deg glad, sier Kjersti Bergesen.

retthejm-09
SOFAPRAT

Kriss Daatland

Går du med planer om å oppgradere stuen, friske opp soverommet eller kanskje bytte ut kjøkkenet? Som deltaker på DITT HJEM 2018 kan du søke hjelp hos Bonytthjelpen, og vi vil ta opp utvalgte problemer og løsningsforslag i SOFA-praten.

retthejm-08
KONFERANSIER

Siri Kristiansen

Dagens konferansier er Siri Kristiansen fra Lørdagsrådet/Rådet i NRK. Hun vil geleide oss gjennom dagen.

retthejm-34
Baderomstrender

Helle Tjaberg

Redaksjonssjef i Maison Interiør
Foto: Charlotte Wiig

Inspirasjon fra dagnyfargestudio.no

Unn deg en lørdag med masse inspirasjon!